- Dette er en kamp du ikke vil gå glipp av!

Fabian Ufs går kamp på AFN på lørdag.

2-0 og forhåpentligvis på vei til 3-0. 2023 har vært et aktivt og bra år for deg?

2023 har vært et bra år, slitt litt med forskjellig skader men bortsett fra det kan jeg ikke klage. 3-0 neste helg hadde vært idéelt og så forhåpentligvis klare runde av året med en fjerde proffkamp om en mulighet byr seg. Først få unna denne kampen, så tar jeg det derfra!

Fortell oss om kommende kamp?

Skal møte en motstander med en record på 1-0-1 som heter Hamid Tawana på Allstars Fight Night sitt tredje show. Han er en striker fra Sverige, så dette kommer til å bli en veldig underholdende og spennende kamp. Gleder meg til å møte en annen med striking bakgrunn som også vil holde det stående. Han er tøff og rutinert, med masse erfaring fra Thailand så skal ikke se bort ifra denne kampen blir 15 minutter med krig!

Du liker å holde deg aktiv og gå kamp ofte? Hva tror du er den største fordelen med det?

Ja vil si jeg liker det. Holde meg aktiv er viktig for å utvikle meg og det gjør meg mer skjerpet på trening! Elsker trene kampsport uansett om jeg har kamp eller ikke men med en gang jeg har en fast slått dato hvor jeg skal møte noen som trener kun for å sloss mot meg, da blir jeg ekstra gira og legger inn det ekstra arbeidet!

Igjen skal kampen din vises på direktesport.no. Hva har du å si til hjemmepublikummet i Norge?

Følg med, dette er en kamp du ikke vil gå glipp av!

Du hadde jo 4 år som amatør før du gikk proff. Hva vil du si er den viktigste forskjellen sportslig sett mellom proff og amatør?

Usikker, sportslig innenfor MMA så er det jo litt annet regelverk når du går over til profesjonell. Lengre runder, andre submissions som ikke var lov som amatør og til slutt albuer og knær til hodet. Ett tap har også mye mer betydning som pro enn amatør. Så vil si det å tilpasse seg til at man kan fighte 15 minutter istedenfor 9 pluss de andre tingene.

I et drømmescenario, hvordan ser ditt sportslige 2024 ut?

Drømme scenario er at jeg fortsatt er ubeseiret og får en mulighet til konkurrere hos en av de større organisasjonene! Hadde vært kult fighte på et av stevnene til Cage Warriors for eksempel, prestere bra og utvikle meg videre på en større scene med mer øyne og press på meg.

Er det noen nordisk fighter i din vektklasse du gjerne skulle ha møtt?

Ingen som jeg har spesielt lyst til å fighte mer enn den andre. Hadde heller vært kult å få fightet noen som ikke er nordisk utenfor norden!

Noe du ønsker å dele med oss helt til sist?

Følg med 30 september på direktesport.no! Jeg og min lag kamerat Zelim Zubairev kommer til å lage show for alle dere som ser på!

Kampen vises på direktesport.no på lørdag!