- Jeg er utrolig takknemlig.

Nahid Kartal går sin andre proff-kamp på lørdag, og et av forbildene hans er Jack Hermansson, som han også trener med.

Fortell oss hvem MMA-utøveren Nahid Kartal er?

Hvem er Nahid Kartal, og det er veldig godt spørsmål fordi hvem er man egentlig? Er man det navnet man fikk av mor og far eller er man noe annet? Men den jeg er nå er en person som er ute etter utvikling i alt det jeg gjør. Og det speiler i at jeg satser på mma, man kan alltid utvikle seg og det stopper ikke. Lærer om business, markedsføring og salg i fritiden, og utviklingen i det stopper heller ikke. Så konkludert er jeg en person som strever for utvikling. Det er det jeg føler er en stor mening med livet.

Hva er dine mål med din MMA-satsing?

Målet mitt med MMA satsing er simpelt, helt til det ikke går mer. Om det er 10 eller 20 år. Hvis det forsatt går så gir jeg ikke opp.

Hva er planene dine for 2024?

Planene mine for 2024 er å erstatte lager-jobben min med å tjene penger fra nettet. Har alltid hatt interesse for markedsføring og har virkelig satt meg inn i det. Så jeg skal starte et byrå der jeg hjelper bedrifter å vokse. Da kan jeg trene mye bedre siden jobber akkurat nå en veldig fysisk jobb. Planen for MMA er alltid den samme, bli bedre, vinne kamper og få erfaring.

Du trener jo med UFC-veteran Jack Hermansson. Hvordan har det påvirket deg som utøver?

Nahid Kartal er klar for kamp.

Å trene med selveste Jack Hermansonn, er helt fantastisk. Det finnes ikke en mer vis og godhjertet menneske enn han. Hvis jeg for eksempel spør om hjelp med en teknikk, så alltid overleverer han med kunnskap og infomasjon. Jeg er utrolig takknemlig å ha et geni som han som min treningspartner. Føler jeg er i gjengjeld til han for å lykkes i MMA etter hvor mye tid han brukt på gjøre meg bedre. Så han er stor motivasjon for å komme på trening hverdag og gjøre mitt beste. I tilegg det er en syk opplevelse å henge med en UFC-fighter. Blir amazed hvergang.

Har du noen forbilder i din vektklasse internasjonalt?

Har ikke spesifikk en person som forbilde i min vektklasse. Fordi noen er den beste strikeren mens en annen er den beste grappleren. Så ser på en person fordi strikingen er verdensklasse. Også en annen fighter fordi grapplingen er verdensklasse.

Hvordan har oppkjøringen til kampen gått?

Oppkjøringen til kampen har ikke vært optimalt, har hatt en skade i korsryggen, har akkurat blitt bedre. også etter det fikk jeg et virus. Med sykdom så får man ikke trent i det hele tatt. Har bare tøyet også har jeg jobbet hverdag det heller ikke det mest optimale. Men hater å føle meg som en slask. Så pusher meg hele tiden.

Noe du har på hjertet helt til slutt?

Siste tingen jeg vil si, ikke glem å se Jack Hermansson sin neste kamp der han skal ende Joe Pyfer.

Kampen vises lørdag 13:00 på direktesport.no!