Harda Karim: - Planen min er å gå 2-3 kamper til før sommeren

Harda Karim er klar for kamp ved Battle Arena lørdag.

Du skal gå kamp på Battle Arena i wolverhampton på direktesport.no 5. mars, hva tenker du om kampen?

Dette blir min første kamp i Battle Arena så jeg gleder meg til å kunne vise alt jeg kan og har lært siden siste kampen min i oktober.

Hvordan har oppkjøringen vært for denne kampen?

Oppkjøringen har vært helt fantastisk, jeg har hatt syv kamper så langt og dette er første gang jeg har hatt en ordentlig coach og team rundt meg i oppkjøring. Til nå så har det vært youtube og kompiser som jeg har hatt oppkjøringer med, jeg har utviklet meg utrolig mye siden byttet til Frontline Academy i desember.

Hva vet du om motstanderen din?

Jeg tror han er fra Ungarn, mer har jeg ikke undersøkt. Siden dette er semi-proff så betyr det ikke så mye hvem motstanderen er jeg har gått mot folk som har 30 kamper og folk som har 3 kamper, dette er bare erfaring for den ekte scenen.

Du er et stort talent i norsk mma, hva er planene dine for de neste årene?

Planen min er å gå 2-3 kamper til før sommeren i semi-proff så debutere full proff etter det. Jeg har bare trent mma i tre år men jeg har dedikert alt til idretten hele veien. Lagt fra meg både jobb og studier. Jeg vet jeg har alt som er nødvendig for nå toppen både fysisk og psykisk. Enda viktigere så vet jeg hva jeg er dårlig på og jobber med det hver eneste dag. Nå som jeg endelig har veiledning og team også så vet jeg at jeg kommer til nå toppen.

Er det noen du vil takke før kampen på lørdag?

Jeg vil veldig gjerne takke Coach Andy og alle mine teammates og coacher på Frontline Academy. De har hjulpet meg bli bedre hver eneste dag.