Ole-Jørgen Mandt Johnsen: - Han er ferdig.

61966010_2252553448160558_548051033994035200_o.jpg

Ole-Jørgen Mandt Johnsen har klare planer for sin neste motstander.

Andre proffkamp! Men først, fortell oss om brakseieren i proffdebuten din!

Andre proffkamp er minst like spennende, proffdebuten min var mot en knalltøff motstander fra England, James Dixon, følte han ut i første veksling, så tråkket jeg inn i lottosonen å traff han med en rett kryss rett på haka.

Nå skal du gå live på Viaplay for hele det nordiske MMA-publikummet. Hvordan føles det?

Jeg har ikke tenkt på det så mye, det blir spennende.

Motstanderen din har jo slått treningskompisen din Kenneth Evensen i en jevn kamp i amatør. Motiverer det deg ytterligere for kampen?

Ja absolutt, han er ferdig.

Hva er din vurdering av din tøffe danske motstander?

Han er en tøffing og allrounder. Har hørt han takler dårlig å bli slått rent i det siste.

Som småbarnsfar, ektemann og fighter. Hvordan får du hverdagen til å gå rundt?

Hverdagen går rundt fordi jeg har en fantastisk kone som jobber med meg for å nå de små målene.

Du har begynt å kjøre en del økter med coachen Arne Guddal. Hva synes du han har tilført deg som utøver?

Arne Guddal er en erfaren striker fra før av, han kommer med mye viktig input til det stående gamet mitt. dette får “gamet” mitt til et nytt nivå.

Du skal jo gå på Olympian Fight Night, arvtakeren til Cage Warriors Academy Danmark. Dette blir et av Nordens største show noensinne med mange norske utøvere. Hvor viktig er det for sporten i Norge å ha et sånt megastevne for utøverne våre til å vise seg fram på?

Dette kortet har en stor prosent av den neste generasjonen av norske MMA-fightere. Det kommer til å sette sine spor i norsk MMA, helt klart. Uansett om de store mediene ikke vil dekke dette.

Til slutt, noen du vil nevne eller rise eller rose på tampen av intervjuet?

Først og fremst vil jeg takke kona mi. så vil jeg takke Guddal Service for spons opp mot denne kampen. Treningspartnerne mine og trenerne mine på Frontline Academy Drammen og Oslo , Kraft Performance i Skien.