Ole Magnor: - Vi gjør det kun på grunn av vår lidenskap til sporten

30226948_2108853249346906_7552938249031778304_n.jpg

Ole Magnor er klar for ny kamp lørdag!

Tilbake i buret igjen og co-main på et av Nordens største kort i år! Hva er dine tanker om det?

Vel da jeg takket ja (som jeg alltid gjør) trodde jeg at det bare var et lite show i Køben(havn) som jeg skulle bare være en del av. Nå viser det seg at det er ganske stort og jeg er co-main. Så det var en ganske fett overraskelse og min mulighet å lage et kunstverk på et av de største stevnene i Norden.

Motstanderen din har en del hype bak seg, men du elsker jo å punktere hype. Hva kan du si om motstanderen din?

Min danske motstander er en tøff nøtt og knekke. Han er veldig presis og slår hardt. Har en stil som er bevegelig og henden nede. Bruker mye hodebevegelse og er ikke redd for å ta det ned til bakken. Men at han er en solid MMA-fighter gjør bare utfordringen bedre. Det kjennes bedre ut å vinne mot en solid dude enn å vinne en walkover motstander. Jo større utfordring jo bedre mulighet for å prøve ut teknikkene og viljen min.

Du begynner å bli en av de mer erfarne aktive proffene i Norge nå. Hva har du lært av det knallharde profflivet?

Ja jeg starter å bli gammel. Tenker ikke så mye på at jeg har vært i gamet lenge. Prøver bare å bli bedre for hver dag. Utvikle meg og aldri glemme hva Einemo, Nyang, Tue, Mohsen osv. har lært meg. Alltid se oppover for knowledge og aldri slutt å utvikle deg

Novus Academy som du representerer er et av Norges største og mest aktive gym. Hva tilskriver du suksessen deres til?

Ståle Nyang skal ha mye av æren for Novus sin suksess. Han er øverste hode. Vi prøver å få en grei base på alle for så å la de sine personligheter ta over stilen, Så den blir unik. Skal også takke Mads Rolfsen, som trener sjeldent hos oss lenger men har lagt et bryter fundament i veggene etter seg.

Man er jo ikke fighter 24/7. Fortell oss om hvem Ole Magnor er på fritiden utenfor buret og treningene.

Vel jeg har en fulltids jobb og trener to ganger om dagen, inkludert lørdag og søndag. Og det gjør jeg tre uker for så å ha én friuke med kun en trening om dagen. Når jeg er hjemme i de to timene hver dag i våken tilstand går det meste av tiden på å lage mat og se på fighting. Mye 70/80-talls boksing nå til dags på grunn av Hearns, Hagler, Duran og suger. Jeg våkner opp med kombinasjoner satt sammen av usyk inngang, Pacman combo og GGG-avslutning så jeg må tydeligvis drømme en del fighting også. Sluttet midlertidig å drikke for et år siden. Så er vel ikke så mye med meg på hjemmebane utenom fightingen. Er vel det man kaller usunt besettelse men treningen er det eneste jeg virkelig liker med livet mitt.

Tøffe kamper og tøff trening tærer på kroppen. For alle unge utøverne der ute du er et forbilde for, hva er dine beste tips for å holde kroppen skadefri og funksjonell?

Alle trenger en solid behandler. Jeg har en osteopat som hetter Andreas Aasen. Han gir meg behandling hver uke og hver gang jeg får skadde så hjelper han meg med hva jeg skal gjøre i rehab trening å hvordan trene rundt skaden. Alle trenger en Andreas i livet.

Mellomvekt er jo en av de beste vektklassene for det norske MMA-miljøet med Jack Hermansson i UFC, Thomas Robertsen i Cage Warriors og Torbjørn Madsen i EFC. Hva tror du er årsaken til denne internasjonale suksessen og hvor sikter du deg inn fremover?

Ingen i Norge trenger å slåss. Vi gjør det kun på grunn av vår lidenskap til sporten. Å med godt solid norsk arbeider ånd så er vi alle solid gjennomtrente og har gener lagd for blodige slag.

Jeg klarer egentlig ikke å se lenger enn lørdag. Men hadde vært fett å slåss i Italia. Missuner Kimbo virkelig når han fightet i Milano. Ellers så Russland, Hellas, Balkan, Spania hadde det vært kult å slåss i, vi får se hva fremtiden bringer.

Helt til slutt, noen du vil nevne eller takke helt til slutt?

Må takke min første og eneste sponsor vertfiks. Kult at de har troen på meg. Ali Rahimi, brytetreneren min fra OBK, alle gutta på Novus, mentaltreneren min Amfi og alle som har trua på meg å inspirert meg til å fortsette.