- Jeg gleder meg til å vise alle det harde arbeidet som har blitt lagt inn.

Harda Karim:

“Jeg gleder meg til å vise alle det harde arbeidet som har blitt lagt inn.”

Harda Karim er klar for Allstars Fight Night.

Da skal du i buret som profesjonell for andre gang. Del med oss hvordan din profesjonelle debut forløp og hva slags erfaringer du tar med deg videre fra den?

Det stemmer, jeg er takknemlig over at jeg fikk pro-debuten i UAE warriors i februar. Møtte en solid motstander og tapte dessverre på poeng men erfaringen har hjulpet meg i trening hver eneste dag siden.

Fortell oss om den kommende kampen din og motstanderen du møter?

Min andre proff kamp blir nå i Stockholm hos AFN. Motstander min er nok en gang en solid fighter.

Allstars Fight Night er på vei til å etablere seg som en av de største aktørene i Norden allerede med sitt tredje show. Hva er dine tanker om at Allstars tar på seg promotorrollen?

Det er ikke så mye jeg vet om All star fight night da jeg ikke har gått kamp der tidligere. Men jeg har trent på all star før og det er en bra gym med mange gode fightere.

Kampen din vil bli vist på direktesport. Har du noe du vil si til dine fans som vil se kampen live der?

Jeg har ikke hatt muligheten til å gå kamp siden debuten min i februar, dette har vært for at jeg skal heale flere skader som jeg har slitt med i mange år. Jeg er for første gang 100% helsemessig siden jeg startet min MMA-karriere og har jobbet med ferdighetene mine hver eneste dag. Jeg er ikke den samme fighteren jeg var for 8 måneder siden, jeg gleder meg til å vise alle det harde arbeidet som har blitt lagt inn.

Det er jo mye debatt rundt vektkutting i MMA for tiden. Hva er dine erfaringer og tanker om det?

Jeg har ikke så mye tanker rundt dette, velger noen å kutte 20 kg for å nå vektklasse så får de gjøre det. Jeg har lært med årene at ferdigheter er det viktigste og ikke vekt.

Det er jo en helt ny generasjon med proffer fra Norge som vokser fram nå. Hva mener du om framtiden til norsk MMA nå som en ny generasjon skal gjøre seg gjeldende?

Man kan ikke bygge en karriere av å gå kamper mot mennesker man vet man kan slå. Før eller siden så møter man andre som vil nå toppen og jobber for drømmen sin hver eneste dag. MMA Norge kommer de neste årene til å se at de som tok de tøffeste kampene i amatør og i starten av pro karrieren nå langt, mens de som prøvde å ta snarveier falle av. Når det er sagt så tror jeg fremtiden er lys.

Har du noen forbilder innom MMA-sporten som du følger for å lære av?

Jeg har vært heldig nok til å møte mange flinke trenere gjennom årene, det er mange fightere jeg har respekt for og føler man lærer av. Ingen vits i å navngi noen da man aldri vet hvem jeg møter i buren senere i karrieren.

Noe du ønsker å meddele helt til slutt?

Jeg vil veldig gjerne takke min hovedtrener Alexander Hagen og The Sweet Science Academy som har investert og hjulpet meg siden mars. I tillegg vil jeg takke mine treningspartnere fra Team Apex MMA og Frontline Academy for alle de gode rundene.

Kampen vises på direktesport.no på lørdag!