Hamlet: - Jeg har lært mye

66923032.jpg

Martin Hamlet går ny kamp på Superior Challenge.

Det blir MMA-fest i Stockholm i adventstiden når du skal gå på Superior igjen. Ny kamp direkte på Viasat, det blir gøy?

Ja, Stockholm er nærme og det kommer til å bli mye folk. Superior har veldig gode show og gleder meg til dette eventet.

Noe av det som gjør MMA så enestående hardt er 5-minuttsrunder og hele 5 av de i tittelkamper. Hva slags tanker har du gjort deg etter sist match?

Jeg har lært mye og tar med mye positivt. Jeg kjempet om en VM tittel og var veldig nærme. Jeg har fått kjent på mesterskaprunder og det har gjort meg mye bedre mentalt. Jeg føler at mange brikker har falt på plass etter kampen og det er det som gjør denne sporten så fantastisk. Du lærer noe nytt hele tiden.

Med Gustafsson pensjonert og Latifi og Christensens sine karrierer på hell så er Skandinavia klart for nye lettungvektssensasjoner. Gi oss din vurdering av Skandinavias lettungvektshåp, deg selv inkludert?

Det finnes mange bra lett tungvektere i Norden og jeg har fått trent med flere av de.

Vi er flere som kan og kommer til å ta over tronen der.

Du har jo fått trent med flere av de store navnene i MMA, Oezdemir, Struve, Overeem, Albrektsson med flere. Hva slags innsikter har det gitt deg inn til sportens toppnivå?

Det har egentlig bare vist at vi har skyhøyt nivå på Frontline Academy. Vi henger virkelig med på trening og nå gjelder det bare å få vist det på kamper. Vi har en god treningskultur og vi har Jack som har banet vei.

Som småbarnsfar er det jo alltid tidsklemma som står i fokus. Hvordan får du hverdagene til å gå opp?

Struktur og planlegging. Dagene må planlegges for at det skal gå rundt. Det er krevende men det er også det mest givende i livet.

Jack Hermansson står klar som headliner på UFC København. Hvilken betydning har det hatt for deg å ha han som klubbkamerat?

Jack har vist at det ikke er noe hokus pokus for å nå toppen. Han har alltid trent på Frontline. Jobbet hardt og strukturert i mange mange år. Stor motivasjon.

Hvis du måtte velge en favoritteknikk du har tatt med deg fra brytinga og over i MMA, hvilken ville du landet på?

Trearm haha. Du kommer langt med å kunne tre opp motstanderen både i buret og mot burveggen.

Noen du vil takke eller nevne helt på tampen?

Jeg vil sende en takk til alle mine sponsorer, trenere og treningspartnere på Frontline Academy. Retter et ekstra stort takk til Bent Skogli, Øystein Reinsborg, Geir Oterhals og Jobzone. Disse bidrar veldig mye i min satsing.

- Jobzone

- Fotballfesten

- Skogli Eiendom

- Real Mat

- The Juicery

- Combatcorner

- Tufte Wear

- Fram

- Rockstar Energy Dri