Quinten de Vreught: - Folk begynner virkelig å få opp øynene for MMA i Norge

image1.jpeg

Quinten er klar for ny kamp ved Fusion 30 15. juni.

Ny kamp på gang! Du er en av Norges mest aktive fightere! Fortell oss om din neste runde i buret?

- Ja! Jeg skal Møte Matt Holland 15. Juni I London. Han er en erfaren Kickbokser og trener i tillegg Bjj under Roger Gracie.

Som en fremadstormende fighter utvikler du deg med stormskritt fra kamp til kamp. Hva er fokuset ditt på nå før junikampen?

- Fokuset har vært på å være offensiv og holde presset, både på stående og på bakken.

Hvilke sider av gamet ditt synes du er skarpest nå? Og hvordan planlegger du utviklingen din fremover?

-Har jobbet mye med Veggbryting den siste tiden, der har jeg noen overraskelser på lur. Bortsett fra det så jobber jeg hardt med alle sider av gamet mitt. Målet mitt er alltid å bli litt bedre hver dag. Trenerene mine og jeg har en langsiktig plan.

Det ryktes at du kan få en kamp på et hovedkort på Viaplay til høsten. Hva er dine tanker om det?

- Ja, det er ting på gang! Jeg tenker at det er en fin måte å få vist seg fram til et norsk publikum, folk begynner jo virkelig å få opp øynene for MMA i Norge. Og det er kult å få være en del av det, det er en kamp folk vil se!

Du er veldig aktiv med å promotere deg selv og kampene dine online. Hvilke tips vil du gi til unge fightere som vil følge ditt eksempel?

- Vær deg selv, Conor McGregor finnes allerede.

image2.jpeg

Valhall begynner virkelig å etablere seg som et av Norges toppgym med deg, Kim Thinghaugen, Ivana Siric m.fl. Hva mener du er kjernen i deres stadig økende suksess?

- Flinke trenere som er ildsjeler. De utvikler seg i takt med gamet og utøverne. I tillegg til godt samhold, og at vi får lov til å være oss selv!

Har du noen link til hvordan man kan få sett kampen din og/eller noe du vil ha sagt til dine norske fans?

- Jeg vil takke alle som følger med og heier på meg, det setter jeg veldig pris på! Håper dere gleder dere like mye til 15. Juni som meg! Fusion 30 heter eventet og kan sees her.

Helt til slutt, noen du vil nevne eller gi ris eller ros til?

- Vil takke alle i Teamet og på Gymmet, som hjelper meg dag inn og dag ut med å bli bedre! Tommy og Svend som holder ut med tullet mitt. Alexander Hallafors som hjelper meg å optimalisere treningen og kostholdet mitt. Og Kris og Alex, som gidder å