Quinten de Vreught: - Kampsport har alltid fascinert meg

image1.jpeg copy.jpg

Quinten DV er klar for kamp 9. mars i London!

Du har fått deg ny kamp? Fortell oss om matchen og showet du skal gå på?

Jeg skal gå kamp på Fusion 29, 9. Mars. I London. Jeg møter Isam Kurdi. Han er en høy tidligere mellomvekter. Gamet hans er grappling basert, og han er en veldig erfaren grappler.

For de mindre oppdaterte fansene der ute, fortell oss om utøveren Quinten de Vreught og din vei inn i livet som proffutøver i MMA?

Jeg er født i Nederland, vokst opp i Norge. Utdannet motormann. Jeg er Star Wars-fan og digger Marvel. Jeg drev med blant annet Judo og svømming som liten, før jeg oppdaget grappling og MMA. Kampsport har alltid fascinert meg, og grunnen til at jeg ønsket å satse profesjonelt var for å kunne utfordre meg selv mest mulig. 

Din gym har jo fostret mange profesjonelle fightere. Fortell oss om det unike treningsmiljøet du er en del av?

Vi er jo heldige som har dyktige trenere som er ildsjeler i sine grener. De er flinke til å få fram det beste i hver utøver, og lar folk få være seg selv. De hjelper alle å skreddersy gamet så det fungerer best mulig for dem. Det er nok grunnen til at nesten alle hos oss har veldig ulik stil, selv om vi trener på samme gym. 

Med en seier i neste kamp er du jo muligens aktuell for en plass i Cage Warriors Academy eller til og med modershowet Cage Warriors. Er det noe du hadde syntes var interessant?

Helt klart. Cage Warriors er jo størst i Europa, og jeg hadde digget å kunne gå Kamp i CWA på samme kort som amatørene i teamet vårt. 

Hva er dine planer fremover for proffkarrieren?

Planen er å holde meg aktiv, utvikle meg og ha det gøy mens jeg holder på! Jeg har satt meg CW som første delmål, og håper å få kamp der i løpet av 2019.

Hva vil du si er din definerende egenskap som fighter?

Min evne til å bite tenna sammen, og gjøre det som må til. Både i kamp og på gymmet.

Rundt i hele landet nå er det unge utøvere som funderer på å satse mot MMA. Hva er ditt beste tips til den neste generasjonen av norske fightere?

Tren på å mestre basics, tren smart og ha det moro! Er jo derfor vi gjør dette. Resten kommer av seg selv når man står på! 

Er det noen du vil nevne eller gi oppmerksomhet til på slutten av intervjuet?

Alle Gutta, jentene og trenerene på Gymmet i Larvik på Team Valhall og Larvik Kampsport.  Sponsorene mine. Alle som hjelper meg å kjøre opp, gutta fra Sarpsborg chi, Alex Hallafors, Alex Lorvik og Kristine Holand og alle andre som pusher meg til å bli bedre hver dag!