Christoffer Darre: - Jeg ser absolutt en framtid i Cage Warriors

image copy.png

Det er få forunt å være profesjonelle innen to sporter, men Christoffer Darre fra Sarpsborg Chi og Frontline Academy Oslo kombinerer proff-MMA med proffboksing. Vi på MMA Norway tok en prat med han før hans tredje proffmatch i MMA mot den meget erfarne Elvis Batista Da Silva på livestream fra Sparta Fight Series utenfor London 6. oktober.

Du fikk din første proffboksingseier i mai. Fortell oss om den opplevelsen!

- Det var en veldig bra opplevelse, noe jeg tok mer seriøst en alle på det stevne. Mine forberedelser var profesjonelle og progresjonen fulgte deretter.

Nå er du profesjonell utøver i to sporter. Er dette noe du vil fortsette med eller var det en engangsgreie?

- Nei jeg vil holde meg aktiv i begge idretter.

Du fikk jo fokusere 100% på ett aspekt av MMA i oppkjøringa til boksekampen. Hva synes du at du fikk ut av det?

- Jeg syns det er svært utfordrende og legge alt annet på hyllen i 3 mnd. Men syns jeg fikk en ekstremt bra progresjon på kort tid, og det vil syntes nå i min kamp 6 oktober.

Cage Warrors har akkurat startet opp en underavdeling i Danmark som skal avholde jevnlige show som skal vises på Viasat. Ser du for deg å gå der, det blir jo det nærmeste vi kan kalle et hjemmepublikum enn så lenge?

- Jeg ser absolutt en framtid i Cage Warriors og håper jeg kunne fått en match der før året er over. Jeg elsker de gule hanskene.

Bantamvekt er jo en utrolig populær vektklasse for tiden med tonnevis av gode utøvere. Hvem sitt game ville du sagt at du er mest inspirert av for tiden og hvorfor?

- Det er en tøff divisjon. Akkurat nå om dagen syns jeg Max holloway er spennende å følge med på, av mange grunner blandet annet: presset, hvordan han vinkler, volumet, og hans fightermindset

Du har jo ny kamp også på gang 6. oktober? Fortell oss om det showet og motstanderen din? Igjen møter du jo en superrutinert kar?

- Ja, jeg møter en talentfull brasilianer som blir min tøffeste kamp hittil. Ja det er de kampene jeg vil ha, dette er en kamp jeg ville vært overrasket vis den gikk tiden ut.

Hva er dine mål for for 2019?

- Mine mål er å vinne denne kampen og forhåpentligvis få en kamp til før året er over.

Du er jo også en veldig populær barnetrener.

- Ja jeg har instruert på frontline nå i over 3 år. Jeg underviser thaiboxing for barn, samt Assisterer Mma partiet på kvelden under Mohsen bahari. Og har privattimer på dagtid for de som vil optimalisere treningen sin.

Noen du vil nevne eller takke helt på tampen?

- Må nevne boksetreneren min Andreas Dybvad som har lagt mange timer inn i å utvikle den biten av gamet mitt og ikke minst Alexander Hallafors som skal gå på samme kort som meg 6. oktober i England og som har hjulpet meg med den fysiske oppkjøringa og toppingen av formen min.