Gard Olve Sagen: - Det blir en blodig krig

af743172-309d-43ee-bf03-980caf1bd4e2.jpeg

Gard Olve Sagen er klar for sin tredje proffkamp og møter Khamzat Girikhanov ved IRFA 14.

Etter å ha vunnet sin proffdebut over Michael Larsen i 2016 måtte Gard Olve Sagen (MMA Trondheim, 1-1-0) deretter til slutt se seg slått i det heseblesende oppgjøret mot Rostem Akman ved Superior Challenge 16. Motstander denne gang er proffdebutant Khamzat Girikhanov (Allstars Training Center, 0-0) som er to ganger svensk mester i bryting og ubeseiret som amatør, og Gard Olve Sagen er klar på at det kan forventes et fyrverkeri av en kamp ved IRFA 14.

- Fra min forrige kamp tar jeg med meg mye lærdom både når det gjelder hva som ikke fungerte, og hva som fungerte godt. I tillegg er det alltid slik at et tap kan brukes på to måter. Noen velger å gi opp og stoppe, mens andre lar det være en drivkraft til å forbedre seg og kjempe videre - jeg tilhører sistnevnte.

Jeg vet at min motstander Khamzat er en høyt dekorert bryter og en brawler, noe som passer meg svært godt. Vi studerer han nå og finner noen svakheter vi skal utnytte. Min prediction for denne kampen er at det blir en blodig krig, og mine supportere kan forvente å se fyrverkeri og hjerte. Alle sammen vet at jeg gir alt i buret og det kommer jeg til å gjøre denne gangen også!

International Ring Fight Arena 14 går av stabelen 26. mai i Uppsala.