Rematch for Evensen 18. august.

pastedImage.png

Etter en mye omdiskutert kamp på Superior Challenge 19. mai  er det nå klart at det blir omkamp mot Tobias Harila 18. august.

Fortell oss hva som skjedde på Superior Challenge?

- Superior var et skikkelig bra og ryddig stevne. I kampen mot Tobias var jeg klar for en skikkelig hard og tøff match. Visste han var en veldig bra og rutinert motstander. Følte jeg fikk en god start der. Jeg tok han ned i starten, men han kom seg opp. Fikk inne noen treffere stående, så kom jeg med en litt slapp jab hvor jeg satt meg selv i en dårlig posisjon og hadde et dårlig fotfeste og ble truffet av en kontring. Høyre kryss og en venstre hook - hadde ingen balanse bakover så gikk i kanavasen. Jeg visste akkurat hvor jeg var og var raskt oppe igjen klar for å fortsette kampen, men jeg så at kampleder sto foran meg og vinka av kampen. I det øyeblikket blei jeg utrolig skuffet, det var det ikke mer som skulle til. Jeg fikk ikke sjansen til å rette det opp, og ingen vet hva som kunne skjedd etter det. 

Hvordan føltes det?

- Føltes så kjedelig at kampen endte sånn. Ville gi mye mer. Til fans og publikum og alle som følger meg. Inkludert meg selv! 

Tobias og teamet hans godtok en direkte rematch. Hva tenker du om det?

- Synes det var veldig bra av teamet deres. Er veldig takknemlige for det. Hadde inntrykk å av at de syns selv det var en tidlig stopp. 

Hvordan ser du for deg at rematchen går?

- Jeg kommer til å være i bedre form. Mye skarpere . Jeg kommer seirende ut denne gangen . 

Du gikk jo rett fra kamp til dåp for datteren din. Hvordan er det å kombinere foreldrerollen med proffsatsingen?

- Ja . Hun gir meg ekstra styrke den jenta. Det er ikke å skyve under en stol at det er utfordrende med tanke på tilstrekkelig med søvn . Stille opp hjemme være der for familien trene og jobbe. Er ikke alltid døgnet strekker til. Det er bare å ikke gi seg. Det er flere veier til suksess. 

Alle ser jo frem til rematchen. Dere er jo begge to av Nordens største prospekter i fjærvekt. Men er det noen andre du kunne tenkt deg å etterhvert utfordre på den regionale scenen?

- Har fokuset mitt på Tobias nå. Er nødt til å knekke den nøtta før jeg går videre. 

Med en seier mot Harila vil du være posisjonert for en mulig Cage Warriors-debut. Er det noe du ønsker eller vil du helst gå flere kamper på lavere nivå først?

- Det blir en drøm å kunne få gått i Cage Warriors, det er helt klart noe jeg har som et mål. Så jeg takker ja med en gang der. 

Hvordan ser du for deg at campen mot rematchen blir?

- Mye mer strukturert og hardt. Blod svette og tårer frem til 18. august, og det blir mye trening i Drammen med hoved treneren min Nic. 

Noen ord helt til slutt?

- Jeg vil gjerne takke alle som har støttet opp under og etter kampen. Det betyr utrolig mye. Alle fans, familie, venner, coacher, og gutta på treninga. Også vil jeg takke mine sponsorer Combat Corner, Public Ink. og Guayaki Verba Mate.