Kenneth Evensen: - Jeg skal gi alt for Norge!

14600866_10157513073410315_4595743473462610229_n.jpg

Kenneth Evensen opprinnelig fra Frontline Drammen, men nå trygt etablert på Frontline Pro Team skal gå sin andre proffmatch på Superior Challenge 19. mai!

Med en ultravoldsstil og illevarslende karisma har han begynt å gjort seg bemerket blant Nordens fjærvektere. Nå skal han få vist seg frem live på Viasat, men motstanderen er superprospektet Tobias Harila fra Sverige. Dette blir en hardtslående kamp med høyt internasjonalt nivå! Vi tok en prat med Kenneth før kamp.

Du går på Nordens største show, direkte på Viasat nå på lørdag. Hva slags tanker har du om det?

- Jeg gleder meg veldig til det. Det er en ære og kunne delta!

Motstanderen din har litt hype med seg fra amatørkarrieren. Hva slags inntrykk har du av han som utøver?

- Vi får se hva som bor i han den 19. Jeg bryr meg ikke om hype eller hva han sier.

Han slengte jo litt med leppa her også. Var det lurt å gjøre til en utøver med ditt kallenavn?

- Jeg gleder meg bare enda mer nå.

Fortell litt om hvordan oppkjøringa har vært og hvem du har fått brynet deg på i sparringsrundene de siste månedene.

- Jeg trener jevnt hele året så holder meg alltid klar for kamp. Har vært heldig og hatt flere som gikk i Cage Warriors 28. april på matta med meg, og har fått inn en del runder og oppkjøring med de. Blant annet Rafael the butcher, Sigmund hollerud som debuterer proff den 19 mai, Ole Jørgen og min hovedtrener Nic Ruben på Frontline Drammen og generelt den gode gjengen på Frontline.

Nå er det siste dagene før kamp. Hvilke rutiner pleier du å følge i den siste innspurten for å kunne yte maksimalt i buret?

- Det er aldri likt bortsett fra at jeg tar det mer med ro.

Har du noen beskjed til det norske publikummet og som skal se kampen din lørdag?

- Jeg skal gi alt for Norge. Ofre alt!

Noen du har lyst til å takke eller gi oppmerksomhet til helt på tampen her?

- Jeg vil takke min kjæreste Marie Bjørtomt for og ha vært så tålmodig med meg og hjulpet meg frem, jeg elsker henne! Min mor far og familie som alltid stiller opp. Min nydelige datter Tuva som gir meg ekstra styrke. Mine gode venner som motiverer meg og har troa på meg. Dere vet hvem dere er! Alle trenings partnerne på Frontline,gutta på pro partiet som er en utrolig bra gjeng. Treneren min Nic Ruben som alltid har gode råd og lærdom og komme med. Min standhaftige bror Tommy som stiller opp som hjørnemann. Alle disse de betyr veldig mye for meg og ikke minst alle supporterne. Jeg er takknemlig for alt og alle jeg har rundt meg! Og min sponsor Combat Corner.