Kimbo Thinghaugen: - Jeg skal samle opp noen seiere

31949647_634021356947275_1054910063149318144_n.jpg

Vi har snakket med Kimbo Thinghaugen fra Valhall Gym i Larvik før kampen hans mot Daniele Scatizzi ved Golden Cage.

For de av våre lesere som ikke har fått øynene åpnet for din elegante form for ultravold i buret, kan du introdusere deg selv?

-Jeg er en fighter som blander mye, og jeg bruker mye av tiden på å lese motstanderen, når jeg finner rytmen hans går jeg inn for å "drepe" float like a butterfly, sting like a bee".

Som den ekte norrøne krigeren du er drar du Europa rundt for å lage hakkemat av de lokale favorittene. Fortell oss om den kommende kampen din?

- Han neste motstanderen min er Italiener og trener på SBG samme gym som Conor McGregor, han er glad i å bryte og ligge tight på toppen. Og han har et par fancy ting han gjør stående. Men tror ikke det er noe særlig problem for meg... Tenker jeg skal lage spaghetti ut av han.

Det norske mma-miljøet blomstrer for tiden. Hvilke tips vil du gi de nye talentene som akkurat har begynt sin ferd i sporten?

- Pass på at du gjør de rette tingene, ha balanse i alt du gjør. Trenings mengde, tren hardt, tren smart,  restitusjon, kosthold er mange av nøkkel ordene.

Du har signert med et engelsk management. Fortell oss hvordan du havnet der og hva din erfaring er med dette?

- På gymmet jeg har trent for, har vi endt opp med å få kontakt med en del engelsk folk og etterhvert var det et management team som fikk øyne opp for meg og signerte meg. Men veien ditt var tøff, som regel når man kommer inn til et annet land for å gå kamp blir man matchet mot de beste de har å by på.

Fortell oss om din hjemmegym, legendariske Valhall Gym?

- Valhall gym var et hardcore gym som ble bygg på ildsjeler, folk som brente for MMA. Det var ikke et sted for vanlige folk, bare for å komme i form. Men vi har gjort litt om på det nå og de fleste kan komme og trene. Og folk har virkelig fått øya opp for MMA som en måte å komme i form. Team Valhall trener nå på Larvik kampsport.

Er det noen fightere fra Valhall du vil fremheve som utøvere vi bør følge med på?

- Quinten the vikinghybrid er virkelig en fighter å følge med på. Han er på god vei til å gjøre store ting i sporten. Vi har også Henrik Lie som slår som en hest sparker og jeg tror han har droppa (slått ned) alle han har møtt. Han har virkelig kraft i vottane.

Hva er din ambisjon for 2018? Cage Warriors? Eller er det et annet show du har i siktet?

- Jeg skal samle opp noen seiere til og se om jeg kan få en mulighet hos enten BAMMA eller Cage Warriors

Noen du vil takke eller nevne helt på slutten?

- Jeg vil gjerne takke Kay Erikssen som hjelper meg med å lage gameplan og som har vært med meg for det meste i karrieren. Takke Ernst Matre som har hjulpet meg med å få fysikken på et helt annet nivå og sylskarp barbershop i Larvik som holder skjegget mitt fresht