Marthin Hamlet: - Jeg kommer til å avgjøre i første runde

Det er nå bekreftet at Marthin Hamlet møter Koray Cengiz ved Superior Challenge 17.

Det har lenge vært klart at Marthin Hamlet (2-0) går sin neste kamp ved Superior Challenge 17, og i dag ble det gjort kjent at motstander blir Koray Cengiz (4-2) fra Tyskland.

Ubeseirede Marthin Hamlet har hittil i sin profesjonelle karriere notert seg med seire på knockout og submission, og til MMA Norway forteller den meget spennende fighteren at heller ikke denne kampen kommer til å vare særlig lenge.

- Jeg vet at Koray Cengiz har vunnet de fleste kampene sine via knockout. Han er ikke den mest tekniske motstanderen, og kampene hans pleier som regel å ende i første runde. Kampen min ved Superior Challenge 17 er satt til hovedkortet, og dette er en kamp jeg kommer til å avgjøre i første runde.

Superior Challenge 17 braker løs 19. mai ved Cirkus Arena i Stockholm.