Celine Haga: - Det føles som at jeg har vært i camp i over et år nå!

download (3).jpeg

Celine Haga møter Mandy Polk til tittelkamp ved Fusion Fight League.

Det må virkelig ha vært en frustrerende periode for Celine Haga som har opplevd vanskeligheter med å få booket kamp, og attpåtil en motstander som trakk seg. Nå er derimot kontraktene signert, og endelig er det bekreftet at Celine Haga har en kamp å se frem til. 

Neste motstander

- Jeg har brukt tiden til å bli enda bedre der jeg allerede følte meg komfortabel, men også jobbet med svakheter som jeg har. Jeg elsker livsstilen og grindingen, og har bare tatt tiden til hjelp til å bli bedre. Min neste motstander er Mandy Polk og vi skal gå tittelkamp (5 runder) i Fusion Fight league i Montana. Det er en liten promotion, men de har hatt flere profilerte fightere som Tara Larosa og Roxanne Moddafferi der tidligere.

Mandy Polk er lilla belte i BJJ og tidligere body/fitness utøver. Jeg forbereder meg på at hun kommer til å være ganske sterk og ha bra grappling, men jeg verken undervurderer eller overvurderer henne. Jeg vet bare at jeg kommer til å gå inn i kampen forberedt.

Tiden frem mot kamp

- Frem mot kampen kommer jeg til å trene ganske likt som jeg har gjort hele året. Det blir litt mindre sessions, mer intenst, mindre klasser og mer privattimer. Jeg kommer hovedsaklig til å jobbe med Mike Winklejohn og Ray Borg for denne campen, og selvfølgelig sparre med de vanlige treningspartnerne mine. Jeg skal også jobbe med Jackson Wink sin nutritionist for dette vektkuttet, og utenom Jackson Wink trener jeg med Gracie Barra hvor Barata er min hovedtrener, og Athlete Ready for styrke og kondisjon.

Jeg har noen kortsiktige og langsiktige mål og kan ikke fullføre noen av de uten å ha en kamp. Nå begynner the hard work med trening, diett og selvfølgelig kampen, men jeg gleder meg veldig.

Det føles som at jeg har vært i camp i over et år nå!