Marthin Hamlet: - Det er lagt en plan  

Marthin Hamlet har akkurat returnert fra en reise til Las Vegas hvor formålet med turen var et møte med UFC-president Dana White.

At den ubeseirede fighteren Marthin Hamlet har en lysende fremtid foran seg er det ingen tvil om, og nå har han sammen med selveste Dana White lagt en plan for veien til en UFC-kontrakt.

Et viktig steg

- Formålet med reisen var at jeg skulle i et møte med Dana White. Etter min forrige kamp ringte manageren min og fortalte at de hadde pratet, og jeg reiste ned kun for dette møtet. Det var planlagt at vi skulle ha et møte og jeg kan ikke detaljert gå inn på hva vi pratet om, men vi snakket om planen min for å komme inn i UFC. 

Dana White var en veldig trivelig fyr og det var en stor boost av motivasjon å møte ham. Reisen var et viktig steg for min MMA-karriere.

UFC Performance Institute  

- Jeg forbinder UFC Performance Institute med Olympiatoppen. Samme typer apparater, men i tillegg hadde de MMA-bur, brytermatte og ikke minst et lite spa. Det var veldig inspirerende å være der og du forstår hvor stor denne organisasjonen er når du ser opplegget der. 

Det er lagt en plan

- Det eneste jeg kan si etter denne reisen er at det er lagt en plan, og første del av denne planen vil være at jeg går kamp på Superior Challenge 16 i april/mai. Jeg elsker å ha delmål, og det hjelper på å holde motivasjonen og trøkket oppe.

Det blir et interessant og spennende år og jeg håper at så mange som mulig vil følge meg på denne reisen. Dere kan følge min treningshverdag på Instagram: marthinhamlet1 og på min facebook-side.