Kevin Melhus: - Vi skal sette standarden

27857890_10156087785756171_762060137038898326_n.jpg

Melhus Promotions inviterer alle boksefans til et forrykende proffstevne med "THIS IS OSLO" i mai.

Kevin Melhus ble første nordmann til å bokse en profesjonell kamp på norsk jord siden 1981 da han entret Oslo Spektrum i 2016. Ferden gikk videre til "Battle of Bergen" hvor Kevin gjorde kort prosess på sin svenske motstander (TKO-seier over Tobias Alexandersson), hvorpå han foran publikum ved Koengen annonserte Melhus Promotions sin inntreden som arrangør av boksestevner. Ikke bare debuterte Melhus Promotions med å levere et meget godt arrangement foran over 3000 tilskuere, Kevin Melhus vant soleklart sin kamp på hjemmebane i Skien.

Tøff motstand ventet også i forrige kamp da Kevin Melhus attpåtil entret ringen med influensa - uten at det var nok til å stoppe den ubeseirede proffbokseren. Nå inviterer Melhus Promotions til "THIS IS OSLO" som braker løs 26. mai på Tjuvholmen (Skur 13), og skal sette standarden for kampsportstevner i Norge.

Det ble en folkefest

Flere tusen tilskuere i Skien Fritidspark fikk oppleve proffboksing på nært hold da Melhus Promotions arrangerte sitt første stevne.

- Suksessen med stevnet i Skien var en milepæl for meg personlig og for norsk proffboksing. Dette var det første stevnet som ikke hadde Cecilia Brækhus som headliner, og det ble en folkefest med gode kamper og underholdning hvor Jaan9, OnklP og Omer Bhatti var med på å skape en magisk kveld 21. oktober i fjor. Personlig var det utrolig givende å kunne gi en opplevelse og et arrangement til Skien by som innbyggerne syntes var fett.

Tøff kamp i Arendal

Influensa gjorde oppgjøret i Arendal til tøffeste kamp i karrieren hittil.

- Kampen i Arendal ble uten tvil tøff på grunn av influensaen, og når jeg tenker tilbake på det så er det jo galskap å gå seks runder i proffboksing med influensa. Det var nyttig erfaring og jeg hadde definitivt gjort det igjen - men det anbefales ikke! Når man er syk så får man ikke opp pulsen, dermed får ikke musklene nok oksygen og man stivner. Da andre runde var over måtte jeg legge om strategien og legge inn en"pauserunde" som brukes til å hente seg inn igjen. For min egen del så har fremgangen siden min proffdebut vært enorm, men det har vært hardt arbeid hele veien både i og utenom det sportslige. Det jobbes nå med å finne min motstander til "THIS IS OSLO".

 Kommer til å sette standarden

Melhus Promotions sitt neste stevne "THIS IS OSLO" braker løs 26. mai.

- Jeg kan røpe at vi får det feteste kampsportstevnet som noensinne har vært produsert på norsk jord. Vi kommer til å sette standarden for kampsport-event i Norge. Det jobbes med å finne motstandere til alle utøverne og boksefans kan forvente folkefest, musikk, show, pyro, lyd, lys, action, blod, svette, tårer, glamour, FEST og stemning. 

28190977_10155975390921142_34091401_n.jpg

Vi har også to MMA-utøvere (Christoffer Darre og Marwan Palani) som skal møte hverandre og denne kampen kommer til å bli et fyrverkeri. Det blir  første norske matchup i proffboksing på norsk jord - OG disse blir de første norske MMA-utøverne som bokser proff i Norge. Det blir historisk på mange måter og vi vil se hvor dyktige MMA-utøvere er til å bokse.