Christoffer Darre går sin neste kamp ved Cage Legacy Fighting Championship

Christoffer Darre møter Tom Moore i Irland 22. juli.

Etter å ha vunnet sin første profesjonelle MMA-kamp via TKO over Ant Phillips i februar, ble Christoffer Darre sin neste kamp kansellert i siste liten. Nå er ny motstander og kamp booket og den norske fighteren reiser til Irland for å møte Tom Moore ved Cage Legacy Fighting Championship 3.

Intensiv sparring

- Cage Legacy Fighting Championship er en godt etablert organiasasjon i Irland som har mange gode talenter. Min motstander Tom Moore virker god, og vi møtes i en catchweight på 140 pounds. Treningen min nå frem mot kamp er svært variert med mye intensiv sparring, styrke og kondisjon med min PT Alexander Hallafors som tar meg gjennom masse krevende øvelser som utfordrer hele kroppen. 

I treningen min etter forrige kamp så har jeg ikke fokusert på noe spesifikt, men jobber hele tiden for å bli en bedre kampsportutøver.

Frontline Academy

Frontline er fantastisk og det foreligger mye kunnskap nede i kjelleren her. Jeg er veldig heldig som får være en del av et slikt team! Jeg vil derfor rekke en stor takk til alle som legger ned tid til meg - så stor takk til Chris Ngo (Sarpsborg Chi), Mohsen, Teta og Aristo som alle er fantastisk flotte karer.

Cage Legacy Fighting Championship 3 går av stabelen 22. juli i Cork, Irland.