Thomas Robertsen: - Jeg har lært utrolig mye om meg selv.

Thomas Robertsen har kommet over MMA-karrierens første tap og er klar for å vise at han hører hjem i Cage Warriors.

I en hektisk og særdeles spennende kamp mot Craig White i februar tapte Thomas Robertsen (5-1) til slutt da det kun gjenstod tre sekunder av den første runden. Nå er den opplevelsen tilbakelagt og den norske fighteren har hatt veldig gode kampforberedelser før møtet med Phil Wells (8-4) ved Cage Warriors 84 som finner sted 2.juni i London.

Har lært utrolig mye

- I min forrige kamp så lærte jeg at jeg aldri har lyst til å tape en kamp igjen, nå som jeg vet hvordan det føles. Det er noe av den verste følelsen jeg har opplevd når det kommer til den delen av livet mitt, men jeg har lært utrolig mye om meg selv, meg som utøver og hvilken taktikk jeg må legge fremover.

Når det kommer til deler av gamet mitt så har jeg nå endret noe og det viktigste jeg må lære meg er å beholde roen, ikke rushe inn i ting og ikke tvinge frem visse situasjoner som en takedown eller knockout. Jeg må avvente til situasjonen fremlegger seg selv.

Veldig gode forberedelser

- Det har vært veldig gode forberedelser til denne kampen, og jeg har aldri hatt så god trening frem mot en kamp slik som jeg har hatt nå. Jeg føler meg klar og sulten på å få sjansen til å bevise at jeg tilhører en stor organisasjon som Cage Warriors.

Motstander Phil Wells

- Min kommende kamp mot Phil Wells føles som kun en ny kamp. Jeg vil jo så klart vinne denne kampen, men det vil jeg med alle kamper. Jeg har kommet over mitt forrige tap og tenker nå fremover.

Phil Wells er en høy engelskmann med veldig god boksing. Han har også vunnet kamper via submissions, men som jeg forstår så er det boksingen som er hans beste våpen.

Cage Warriors 84 braker løs 2. juni i London.