Håkon Foss: - Tittelen er i mitt sikte

Håkon Foss møter Craig White ved Cage Warriors 84 og er klar på at det kommer til å smelle fra start.

Håkon Foss (8-3, Frontline Academy) vant sin fjerde strake kamp meget overbevisende da han stoppet Martyn Harris via submission i første runde ved Cage Warriors 81. Førstkommende fredag møter han Craig White (10-7) ved Cage Warriors 84, og vil deretter ha en "redemption fight" mot tittelholder Karl Amoussou.

Kommer til å smelle

- De siste dagene av treningsleiren tilbrakte jeg med Mohsen Bahari, Kenneth Bergh og Jack Hermansson i Stockholm, der jeg og Kenneth trente på Allstars. På onsdag reiser vi til London og som alltid går jeg for å avslutte motstanderen min. Det kommer til å smelle fra start!

Tittelen i sikte

- Hardt arbeid og trening med det beste teamet hver dag gjør meg klar til alle kamper og Craig White virker som en tøff fighter, men jeg har ikke studert ham så mye. Jeg ønsker også en "redemption fight" mot Karl Amoussou og tittelen er i mitt sikte nå.

Cage Warriors 84 braker løs 2. juni i London.