Alexander Jacobsen: - Jeg er klar for alt!

Foto: Dolly Clew / Cage Warriors

Foto: Dolly Clew / Cage Warriors

Alexander Jacobsen jakter sin åttende strake seier ved Cage Warriors 84.

I februar vant Alexander Jacobsen (7-1) over Tim Wilde med en knallhard høyre som sikret knockoutseieren, og ved Cage Warriors 84 som finner sted 2. juni i London, er Jacobsen klar for alt i kampen mot Tom Green (11-1).

Fantastisk å få den knockouten

- Kampen mot Tim Wilde gikk som jeg hadde visualisert og forberedt meg på. Jeg visste at det kom til å bli vanskelig, men hadde is i magen og klarte å nullstille, kutte vinkler, finne rytmen og til slutt ta ham på alle områder. Det var fantastisk å få den knockouten og jeg har trent mye på nettopp slike vinkler og de slagene der.

Klar for alt

- Min kommende motstander Tom Green har en bra record på elleve seire og ett tap, og er lang og aggressiv. Han slår og sparker mye og er uortodoks i stilen. Jeg regner med at jeg får tittelkamp i Cage Warriors ved seier i denne matchen, eller at jeg tar steget inn i UFC. Jeg har hatt 14-16 økter i uken de siste ukene og jeg er klar for alt.

Supporterne skal få se hvor hardt jeg har trent den siste tiden og jeg er klar som faen. Jeg gleder meg til å vise det frem!

Cage Warriors 84 går av stabelen 2.juni i London.