Jack Hermansson: - Han er litt frekk i kjeften

Jack Hermansson går for avslutning i kampen mot Alex Nicholson ved UFC Fight Night Stockholm førstkommende helg.

Jack Hermansson kan forvente massiv støtte i Stockholm når han på søndag entrer oktagonet for sin tredje UFC-kamp, og "The Joker" gleder seg til å møte sin frittalende motstander Alex Nicholson.

Litt frekk i kjeften

- Alex Nicholson er en tøff fighter som har gått tre kamper i UFC, og vunnet en av de. Han har holdt på med mange forskjellige kampsporter før han begynte med MMA, men må nok kategoriseres som en striker.

Han er litt frekk i kjeften, men det er sånt man må regne med i denne bransjen. Det kommer ikke til å hjelpe han når jeg er alene med ham i buret.

Forventningene er store

- Nå begynner jeg å minske treningsmengden og toppe formen. Den siste tiden frem mot kamp blir det mye visualisering og taktiske/tekniske forberedelser, samt mye media og annet nå som det nærmer seg.  Jeg håper å få masse kjærlighet i Stockholm, forventningene er store og jeg gleder meg mer enn noensinne til å gå kamp!

Mine supportere kan forvente at jeg kommer til å fighte med masse glede og kose meg i buret. De kan forvente en teknisk kamp i verdensklasse og at jeg går for å avslutte kampen!