Tim-Robin Lihaug: "Endelig kamp i Norge!"

Tim-Robin Lihaug er i storform og meget klar for å bokse på norsk jord.

The Nordic Rumble braker løs 24. februar og Tim-Robin Lihaug gleder seg til å entre ringen i Oslo Spektrum for å møte Tomas Adamek fra Tsjekkia.

Back in business

- Det var selvfølgelig litt skuffende at stevnet ble utsatt, men det tok meg to dager så var jeg back in business igjen. Nå ser jeg det som positivt at kampen ble flyttet for jeg er i enda bedre form og enda skarpere nå. Jeg gleder meg veldig til å entre ringen igjen!

Jeg pendler en del mellom Bergen og Oslo, og trenerne mine Thomas Hansvoll og Trevor Ambrose får frem det beste i meg. Vi trives i hverandre sitt selskap og de er to trenere som passer meg godt. Fokuset er bare å bli skarpere og skarpere før kamp og bli bedre generelt sett.

Jeg har vært i hardtrening i fem måneder nå så formen tror jeg aldri har vært bedre. 2017 kan/vil bli et stort år for meg og jeg satser på å bli første nordmann som vinner en tittel på norsk jord siden "Spiker'n" vant EM-tittelen for 35-40 år siden. (Svein Erik "Spiker'n" Paulsen ble Norges første europamester i proffboksing i 1974). 

En av mine bedre motstandere i karrieren

- Jeg ser ikke så mye på motstanderne mine, men danner meg et inntrykk av hvilken stil de har. Ellers er det trenerne mine som studerer de og lager en plan som vi blir enig om. Tomas Adamek er ganske bra og jeg ser på ham som en av mine bedre motstandere i karrieren. Som amatør var han i verdenstoppen og hadde 240 kamper med 210 seire, og var Tsjekkisk mester fem ganger.  

Han har nok ikke helt innfridd som proff, men han blir nesten aldri stoppet og han gir ALLE god motstand. Han har nok aldri blitt overkjørt i sin proffkarriere, og det er en fyr jeg må være veldig fokusert mot for å slå.

Endelig kamp i Norge

- Drømmen min er å bokse i Bergen, men å bokse i Spektrum blir ganske vilt, og er noe jeg kommer til å se tilbake på med stolthet den dagen jeg har gitt meg som bokser. Jeg satser på å levere min beste kamp i Spektrum så langt, og det blir stort. Endelig kamp i Norge!

De som ser kampen min kan forvente å se en TimSalabim som er i storform og jeg skal gjøre alt for å levere en bra kamp! Jeg har veldig masse folk som følger meg og jeg er utrolig takknemlig for det. Jeg begynner også å få en grei fanbase på sosiale medier, og der er alle velkommen til å følge meg videre mot mitt mål - som er å bli verdensmester.

Følger med på norske MMA-utøvere

- Jeg har fulgt en del med på Emil Meek fra starten av, og han er en veldig god ambassadør for kampsport og idrett generelt. Jeg er stor fan av han og har også såvidt begynt å følge med på utøvere som Jack Hermansson, Mohsen Bahari, Kenneth Bergh og Håkon Foss. De gjør det bra, og det er gøy at nordmenn får det til i utlandet!