Christoffer Darre: "Det blir en tøff test"

Christoffer Darre er klar for proffdebut mot Ant Phillips i Birmngham.

Christoffer Darre går sin første proffkamp i bantamvekt (61,2 kg) da han møter Ant Phillips ved MMAC 2 i Birmingham 25. februar, og går for å avslutte kampen.

Overgang fra amatør til proff

- Jeg tror at overgangen fra amatør til proff uten tvil byr på nye og tøffe utfordringer, men når det er sagt så tror jeg at nivået mellom amatør og proff blir nærmere og nærmere for hvert år. Med det mener jeg at det er veldig mange gode amatører i verdensklasse som holder proff-nivå.

Forberedelser til kamp

- Dagene varierer mye, men treningen foregår på Frontline Academy både morgen og kveld og jeg blir fulgt opp av Jack Hermansson, Mohsen Bahari og Eduardo Teta Rios. De siste månedene har Aristo Manzouri hjulpet meg masse med boksingen, og jeg har også opphold i Sarpsborg hvor jeg får hjelp av Chris Dat Ngo som er hovedtreneren min.  Chris er bosatt i Sarpsborg og styrer det nye oppsatte Chi MMA & Fitness.

Det blir en tøff test

- Jeg har prøvd å bli bli bedre på alt og vet at jeg møter en god og solid motstander. Det blir en tøff test, men jeg har ikke analysert motstanderen min så mye før denne kampen. Jeg vet hva jeg skal gjøre og hva jeg må passe på. De som ser kampen kan forvente kjekk ungdom som går for avslutning og som styrer tempoet i kampen.