Alexander Jacobsen: "Jeg skal vise de hvem jeg er!"

Alexander Jacobsen er klar for å vise seg frem ved Cage Warriors 80 førstkommende lørdag.

Alexander Jacobsen (6-1) møter Tim Wilde (9-2) ved Cage Warriors 80, og noen ukers varsel er ingen hindring for den norske fighteren som er klar for store organisasjoner.

I form hele året

- Jeg fikk tilbud om denne kampen for cirka tre uker siden, jeg har trent bra og er i god form. Jeg gikk min forrige MMA-kamp i november i fjor, er i form hele året og klar for store organisasjoner. Skulle UFC spørre meg på kort varsel så er jeg klar.

Jeg har kommet meg gjennom mange harde og gode treningsuker, og det er kun få dager igjen før jeg reiser til London. Nå gjelder det bare å holde seg skarp og få vekten ned cirka 5-6 kg. For meg er det ikke noe problem å forberede seg til kamp og motstander på kort tid, for en profesjonell utøver skal også være proff nok til å fighte alle stiler om formen er god.

Skal vise de hvem jeg er

Jeg vet at Tim Wilde har en record på ni seire og to tap, og at han er en av de som Cage Warriors satser på. Men jeg skal vise de hvem jeg er,jeg har gode planer og gleder meg til å fighte. Denne kampen betyr mye for meg og jeg får vist meg frem i Europa-toppen for den største organisasjonen i Europa. 

Dette er en god inngang til både UFC og en tittelkamp i Cage Warriors, og de som ser kampen kan forvente at det skal smelle godt.

I am ready for war!

Cage Warriors 80 braker løs 18. februar i London.