Marthin Hamlet: - Jeg har jobbet beintøft

Foto: Aleksander Limkjær

Foto: Aleksander Limkjær

Marthin Hamlet gjorde kort prosess på sin motstander også denne gang, og den hardtarbeidende fighteren satser på ny kamp allerede ved Superior Challenge sitt neste stevne.

Ved Superior Challenge 16 forrige helg regelrett kjørte Marthin Hamlet over franske Hassen Rahat, og avgjorde kampen på en bunnsolid submission halvveis i kampens første runde. Selv om Hamlet sin andre proffkamp heller ikke varte særlig lenge rakk han og vise at tiden siden forrige kamp har blitt brukt særdeles godt, og fremtiden ser meget lys ut for den norske MMA-proffen som er klar for et aktivt 2018.

Jobbet beintøft

- Jeg følte at kampen gikk veldig bra. Jeg beholdt både ro og komposisjon, og gjorde akkurat det som var gameplan. I forhold til proffdebuten hadde jeg mye mer kontroll på hvordan jeg beveget meg. Jeg var mye mer trygg og stolte på det jeg gjorde i buret - det var en veldig god opplevelse. Jeg var også i bedre fysisk form, noe som ga en trygghet, og mye av dette har kommet gjennom riktig kosttilskudd fra Xcore og gode råvarer fra Realmat i en tøff treningsperiode.

Jeg har jobbet beintøft siden forrige kamp fordi jeg visste at jeg har mye å sette meg inn i rent teknisk og taktisk. Det var veldig deilig å gå inn der med senkede skuldre, og jeg visste at jeg hadde gjort hjemmeleksene. Jeg har masse konkurranse erfaring, og jeg går etter å avslutte kampene mine. 

Får jeg en mulighet så griper jeg den.

Tre kamper neste år

- Målet mitt i 2018 er å utvikle meg som MMA-utøver både teknisk og taktisk, og bygge en record på 5-0 som profesjonell. Jeg elsker å gå kamp i Superior Challenge og håper på ny mulighet ved neste arrangement. Det finnes også andre muligheter i andre organisasjoner, men en ting er sikkert, og det er at det blir tre kamper neste år. Jeg vil gjerne takke Superior Challenge og Babak Asthi for et knallbra arrangement og masse bra energi.