Oliver Enkamp: - Fra nå av kan mine supportere forvente en lang seiersrekke med noen highlight reel moves!

2017-05-28-09-21-51__hbcj__ID1675.jpg

Oliver Enkamp har brukt tiden godt etter sin UFC-debut og jobber hardt for å forberede seg til neste kamp. Nå skal utbyttet av all treningen maksimeres og ferden går nok en gang til UFC Performance Institute i Las Vegas.

Da Emil "Valhalla" Meek måtte trekke seg fra UFC Fight Night 109 i Stockholm 28. mai i år, steppet Oliver "The Future" Enkamp (7-1) velvillig inn på kort varsel. Til tross for kun to uker med forberedelser leverte Enkamp en meget solid kamp foran sine egne landsmenn i sin UFC-debut, og selv om den svenske fighteren gikk på karrierens første tap har han tatt med seg mye lærdom fra oppgjøret mot Nordine Taleb.

Til MMA Norway forteller Oliver Enkamp om følelsen av å entre UFC-buret foran et fullsatt Globen, opphold ved UFC Performance Institute og når han ønsker å gå sin neste kamp.

Travle uker før UFC-debut

- Jeg tar egentlig aldri pause fra treningen min så i de to ukene jeg hadde på meg frem mot kampen handlet det om å gjøre noen taktiske justeringer etter beste evne og "peake" kondisjonen. Først var det mye stress med tanke på slikt som kontrakt, medisinsk undersøkelse og så videre som måtte gjøres før kampen, men deretter kun ren glede da jeg entret arenaen på kampdagen.

Jeg gjorde så godt jeg kunne med omstendighetene tatt i betraktning, så jeg er fornøyd med hva jeg leverte i kampen og all den verdifulle læringen jeg har tatt med meg. Men, med en full treningsleir og komplette forberedelser så hadde jeg kommet seirende ut av den kampen.

Fullsatt Globen i Stockholm

- Det var ti tusen mennesker som heiet på meg og det var det kuleste jeg har opplevd i livet mitt frem til nå. Tilskuerne i Globen reiste seg fra setene sine under kampen, og det hele var virkelig fantastisk. Jeg følte at jeg er født for å gjøre dette!

UFC Performance Institute i Las Vegas

- Ved UFC Performance Institute får jeg hjelp med treningsprogrammet mitt og gjennomgår varierte tester for styrke, kraft og kondisjon. Nivået av ekspertise innen trening og restitusjon her er høyt, og med alt samlet under ett tak så undrer jeg på hvorfor ikke flere fightere kommer hit! Etter min forrige kamp jobbes det også med å utvikle mine styrker enda mer, og det å få de til å fungere i forskjellige scenarioer i kamp. Nå i dag er jeg sterkere i brytingen min og skarpere med mine stående ferdigheter enn jeg noen gang har vært!

Min neste kamp håper jeg at finner sted ved UFC London (17. mars neste år) eller ved et annet europeisk UFC-stevne i tilnærmet samme tidsrom.

Fra nå av kan mine fans og supportere forvente en lang seiersrekke med noen highlight reel moves i kampene!