Celine Haga: "Jeg ble veldig skuffet over at resultatet gikk til dommeravgjørelse"

En klage er levert, og Celine Haga ser meget positivt på en returkamp mot Amy Montenegro.

Selv om dommeren ikke fikk det med seg var avslutningen på kampen mellom Celine Haga og Amy Montenegro ved Invicta FC 21 veldig klar. Da sluttsignalet lød ble Montenegro liggende uten bevegelse, og Celine Haga sin rear naked choke etterlot motstanderen bevissttløs i kanvasen.

Til tross for dette ble Amy Montenegro tildelt seieren via poeng, og til MMA Norway forteller Celine Haga om en avgjørelse som er tung å godta, og røper også en skade i forkant av kampen.

- Kampen gikk greit, men jeg har slitt med en kneskade de siste ukene. Jeg hadde problemer med å bruke venstre butterfly hook og trente faktisk ikke grappling de siste ukene før kamp. Jeg merket ingenting før jeg reiste meg til andre runde, og følte meg litt redusert til tider i kampen hvor kneet sviktet. Nå etter kampen er jeg ute i 3-4 uker med en skade. Det er bare en muscle sprain, men er et helvete. 

Adrenalinet reddet meg i det meste av kampen, men dagen før klarte jeg ikke engang å løpe og jeg ville ikke si noe om det.

Men jeg hadde det gøy der inne og det er mye jeg kunne gjort annerledes og bedre. Jeg ble veldig skuffet over at resultatet gikk til dommeravgjørelse, og det var kjipt å sitte og vente på at min bevisstløse motstander skulle våkne opp slik at hun kunne få sin "W".

Min manager har ved hjelp av en sportsadvokat levert klage til kommisjonen i Missouri, og vi får vel et svar i løpet av uken. Shannon (Invicta FC president) kom til meg rett etter kampen med en win bonussjekk og en fight of the night sjekk. Det betydde mye for meg å vite at hun var fornøyd med min performance og uenig/skeptisk til at kampen gikk til dommeravgjørelse.

Rematch er absolutt viktig for meg etter dette og jeg vet akkurat hva jeg skal fokusere på til neste kamp. Jeg har nå bedre forståelse av hennes stil, styrker og svakheter....og ikke minst mine egne og hva jeg må jobbe med. 

Rematch kommer til å bli knallbra og jeg gleder meg allerede