Mohsen Bahari: "Jeg må nok vinne noen kamper til før UFC-kontrakt"

Mohsen Bahari avsluttet sin fartsfylte kamp mot Ali Arish ved Cage Warriors 78 via giljotin.

Forrige helg vant Mohsen Bahari (9-3-0) sin kamp ved Cage Warriors 78 via giljotin i første runde, og forteller i dette intervjuet med MMA Norway at han nok behøver noen flere seire før målet om en UFC-kontrakt kan bli nådd. Mohsen Bahari sier samtidig noe om samholdet og den harde innsatsen som gjøres ved Frontline Academy som nå betaler seg i form av suksess for flere utøvere.

Cage Warriors 78

- Jeg møtte en bryter som naturligvis jobbet for å ta meg ned. Jeg forsvarte nedtakningene forholdsvis greit, og kontret en nedtakning med en giljotin som satt tett. Jeg må nok uansett vinne noen kamper til før jeg får meg en UFC-kontrakt, som selvfølgelig er målet. 

Frontline Academy

- Det som skjer på Frontline nå er ikke noe som har skjedd over natten. Det er resultatet av årevis med hardt arbeid og slit. Både i form av erfaring og kompetanse fra coacher, men også i form av innsats fra utøvere samt en fantastisk god kultur hvor man stiller opp for hverandre som et team. Det er bare det at resultatene kommer frem nå, og det er fort gjort å se det som at det er noe vi har gjort nå.