Jack Hermansson: "Et av de store målene mine i livet er oppnådd"

Jack "The Joker" Hermansson er klar for sin UFC-debut i Hamburg 3. september.

Veien er for de fleste MMA-utøvere lang og hard når man har ambisjoner om å nå det aller øverste nivået, og akkurat det har Jack Hermansson oppnådd. Kontrakten med verdens største MMA-organisasjon er underskrevet, forberedelsene er gjennomført og det er om kort tid klart for Jack Hermansson sin første kamp i oktagonet.

 

UFC-kontrakt

- Mitt management har god kontakt med UFC, og de har nevnt meg siden en tid tilbake. Etter min forrige kamp hadde jeg prestert bra nok over tid, og det var god timing med et stevne i Tyskland rett rundt hjørnet. Jeg tenker at det var den utløsende faktoren for min UFC-kontrakt, og det er sinnsykt gøy å være en del av UFC. Det er jo alle MMA-fightere sin drøm!

Jeg gleder meg virkelig til årene fremover, og få lov til å fighte de beste i verden. Dette betyr sinnsykt mye for meg, og det er jo drømmejobben min. Ett av de store målene mine i livet er oppnådd, og nå er det på tide å oppnå neste.

 

Forberedelser til UFC Hamburg og motstander Scott Askham

- Jeg har et godt team rundt meg med treningskompiser og coacher som er veldig kompetente. Jeg prøver å gi alt for dem, og dem gir alt for meg. Vi er et team som har kommet dit vi er i dag, og jeg tror vi har alt som trengs for å nå hele veien til toppen. Til denne kampen har jeg egentlig gjort ting på samme måte, men jeg har hatt litt ekstra oppfølging av min personlige trener og lagt inn litt ekstra tid med min boksecoach.

Min motstander i Hamburg er en britisk fighter som heter Scott Askham, og han har en ganske lik record som meg med 14 seire og 2 tap. Han foretrekker å holde kampene stående, men har brunt belte i BJJ og er også god på bakken. Han er veldig høy og står southpaw ,så han byr bra på problemer som skal løses.

Jeg synes at det skal bli gøy å gå på et kampkort som er såpass nærme at fans og venner kan komme å se på. Jeg er jo også halvt tysk så det blir litt ekstra gøy å gå kamp i et land som man har tilknytning til. Det er også moro å få gå kamp på et såpass bra kampkort med kjente fightere som for eksempel Alexander Gustafsson.

Jeg håper at alle supportere kommer til å nyte kampen like mye som jeg, og hvis dere er nede i Hamburg så må dere bare skrike og heie så høyt dere kan! Jeg elsker å høre publikum når jeg fighter. Takk for støtten!

UFC Hamburg går av stabelen 3. september.