Fjerde strake seier for Celine Haga

Celine Haga stoppet sin motstander Karla Benitez via submission i Spania.

Celine Haga noterte seg med nok en seier da hun vant over Karla Benitez via submission (arm triangle) forrige helg. I dette intervjuet forteller Celine om kampen mot Karla Benitez i WTF, hvordan det siste året har forløpt, trening på Jackson-Wink og ikke minst hva som blir fokus videre.

 

World Tour Fighting og motstander Karla Benitez

- Motstanderen min Karla Benitez har 38 muay thay kamper og 25 MMA-kamper, så jeg var veldig glad for å kunne fighte noen med så mye erfaring. Dette var min andre kamp i Spania på en måned og jeg tok den litt på sparket. Jeg skrev under kontrakten da jeg fortsatt var høy på endorfiner etter forrige seier. Jeg har vanligvis fightet i 48kg, men det siste året har jeg gått opp til stråvekt (52kg). Karla Benitez fighter i 56kg så vi ble enige om å møtes i en catchweight på 54kg.

Jeg var supernervøs siden det ble en litt annerledes oppkjøring til denne kampen. Jeg satset på og holde formen fra forrige oppkjøring og i tillegg tok jeg en uke på Mikes Gym i Nederland , samt at jeg fikk hjelp av Valhall Gym i Larvik. Siden teamet mitt/trenerne mine er i USA og organisasjonen WTF holder til i Spania så kunne jeg ikke fly ut noen coach, og jeg reiste dermed alene. Heldigvis fikk jeg han som var tolken min i Spania under forrige seier til å stå i hjørnet mitt.

Selve kampen gikk som planlagt (eller planen var vel en litt bedre takedown, unngå thai clinch, knær og albuer...haha), men heldigvis fikk jeg flakset inn den ene submission som jeg kan...haha!

 

Fire strake seire det siste året

- Det siste året har vært bra, og jeg har tatt en del kamper i siste liten. Jeg fightet i California mot ei fra Cali, i Irland mot ei som er irsk og to ganger i Spania mot spanske jenter. Jeg ser et mønster her..haha..og det har vært mye reising, men jeg kan ikke klage. Forberedelsene har vært on point og jeg har veldig gode lagkamerater og trenere. Jeg kunne ikke vært lykkeligere.

 

Jackson-Wink MMA

- Det er helt fantastisk på Jackson-Wink. Dagene består av 3-4 økter og når jeg ikke trener så sover jeg, spiser, sosialiserer med venner, spiller sjakk eller ser på kamper. Vanligvis har jeg to økter på Jackson-Wink hvor en av øktene er bryting og den andre er BJJ. Deretter blir det en session på pads eller styrke og kondisjon ved siden av. Det er en fantastisk følelse å våkne hver morgen og bare glede seg til å starte dagen!

Jackson-Wink er basen min, men jeg trener også på Gracie Barra New Mexico, athlete ready og et lokalt boksegym.

 

Veien videre

- Hvor min neste kamp finner sted spiller ingen rolle, men det hadde vært gøy om jeg kunne fått en mulighet til å slåss litt igjen i august. Vedrørende kontrakter med organisasjoner så står jeg fritt, men jeg har jo noen spesifikke mål fremover...så tiden vil vise! Fremover så blir det å holde fokus, masse trening, fortsette å vokse som fighter både innenfor og utenfor buret...og bare nyte reisen.

Jeg er også alltid på utkikk etter sponsorer og om noen er interessert så kan de kontakte meg på celinehaga@hotmail.com.

https://www.instagram.com/celinehaga/?hl=nb