Emil Weber Meek oppdaterer fra Italia

Førstkommende lørdag entrer Emil "Valhalla" Meek buret for å møte Rousimar Palhares. Kun et par dager gjenstår, og Emil gir her en oppdatering før selve kampen starter.

Venator FC 3 går av stabelen 21. mai og Emil Weber Meek møter den kontroversielle brasilianeren Rousimar Palhares.

Den norske fighteren har nå reist til Milano, og gir her en oppdatering kun et par dager før det hele braker løs.

- Kjære Valhalla Army! For snart seks måneder siden valgte jeg å flytte fra Trondheim til Oslo, og det har vært annerledes. Men, jeg kjenner at det var det riktige å gjøre og jeg har fått en kraftig forbedring i gamet mitt. Jeg håper jeg får vist hvor god jeg er, og etter hundrevis av timer med trening er det endelig tid for å vise dere.

De siste ukene mine har vært helt fantastiske og jeg har trent både HARDT og smart. Jeg har ikke den følelsen av at jeg er helt bånn i bøtta, og jeg gleder meg virkelig. Den siste uken har jeg våknet opp med et smil. Jeg har det jævlig bra og jeg har lagt inn så jævlig mange timer på Frontline og Magnat. 

Når jeg ser tilbake på treningscampen min er det INGENTING jeg kunne gjort annerledes for å være bedre enn det jeg er nå. Jeg smiler fordi jeg har "klart det", jeg smiler fordi jeg får en enorm støtte fra dere og fordi jeg har gjort det slik at flere i Norge har fått øynene for MMA.

Jeg har lært meg å nyte øyeblikkene i karrieren min. Tidligere har jeg stresset inn i et nytt land, gruet meg til kamp, vært nervøs og spurt meg selv "hvorfor?". Nå nyter jeg hvert sekund (kanskje ikke vektkuttet), men alt annet rundt det. I skrivende stund sitter jeg på flyet fra Stockholm til Milano, og mitt reisefølge er Kenneth Bergh. Han var også med meg til Finland sist, og er kanskje den i Oslo jeg har fått best kontakt med.

Når jeg kommer frem til Milano er Thomas Formo allerede på hotellet. Han var på flybussen kl. 03.50 i dag!! Jeg flyr inn til et nydelig land, til et fint hotell, deilig vær, deilig mat (snart nå Emil...) og gode venner. Jeg er her for å ha det gøy, og jeg får lov til å være en rockestjerne i 3-4 dager. 

Vi skal ha pressekonferanser og open workout. Det blir dødsgøy! Men, når timen kommer og jeg skal inn å fighte, så er jeg klar og fokuset er der. Jeg VET at det er mange som kommer fra Norge for å ta del i matchen min. Akkurat som de gjorde i Finland og Sverige, og etter at jeg fikk oppleve støtten jeg fikk der vil jeg aldri være foruten.....jeg får frysninger bare jeg tenker på det.

Jeg gleder meg til å entre buret med Evig Vandrar, med øksa i været og brøle sammen med Valhalla Army! jeg gleder meg til å bli ferdig med den første slagvekslingen. Jeg gleder meg til å bli tatt ned, og klare å reise meg igjen. Jeg gleder meg til å bli sliten, når han er enda mer sliten. Jeg gleder meg til å hoppe opp på buret og gråte av glede når jeg vinner, og jeg gleder meg til å klemme alle som kommer og ser på meg!

Tusen takk for at dere gjør livet mitt mulig å leve. Tusen takk for at dere følger meg, og tusen takk for at dere tok to minutter ut av livet deres til å lese tankene mine.