Håkon Foss: "Endelig kamp!"

Håkon Foss er klar for hovedkamp mot Zebastian Kadestam ved IRFA 9.

Håkon Foss er klar for hovedkamp mot Zebastian Kadestam ved IRFA 9.

Etter at UFC bestemte seg for å droppe weltervektklassen ved tryout til neste sesong av The Ultimate Fighter er Håkon Foss nå klar for å møte Zebastian Kadestam ved IRFA 9 som går av stabelen 26. september.

- Opplevelsen i Las Vegas med tryout til TUF var kul, men jeg synes at opplegget på selve tryouten var dårlig. IRFA er en av de større MMA-eventene i Sverige akkurat nå og de holder til i Stockholm. Motstanderen min er Zebastian "Bandit" Kadestam som er en tøff striker med en record på 7-1, og han har et omtalt navn i Sverige.

Jeg forbereder meg til kampen med coach Aristo Manzouri, Eduardo Teta Rios og resten av gutta på Frontline Academy. Før kampen så fokuserer jeg ikke på noe spesielt område, men prøver heller å bli bedre i alle aspekter. Jeg ser på den kommende kampen som en vanlig kamp, men selvsagt får man litt flere øyne på seg når man er main event.

Det er atten måneder siden forrige kamp når jeg entrer buret i september, og jeg har vært klar hele tiden. Jeg har ikke vært skadet på lenge, kroppen er klar og endelig er det kamp!

Jeg ønsker å takke mine sponsorer Highwhey.com, Briskeby-osteopati.no, Teta, Aristo, Joachim Rasi, alle gutta på teamet og min manager Tue Trnka som ordnet denne kampen.