Emil Weber Meek: "Det blir en rå fight"

Emil Weber Meek returnerer til Polen, og møter Albert Odzimkowski ved Fight Exclusive Night 8.

Emil Weber Meek returnerer til Polen, og møter Albert Odzimkowski ved Fight Exclusive Night 8.

 UFC bestemte seg for at neste sesong av The Ultimate Fighter kun vil bestå av utøvere i lettvekt, og weltervekteren Emil Meek har nå booket ny kamp. Ferden går denne gang til Kolobrzeg i Polen den 31. juli, og motstander er Albert Odzimkowski.

The Ultimate Fighter

- Tryouten til TUF gikk veldig bra, men uheldigvis for meg så valgte de å gå for -70kg klassen, og jeg føler ikke for å kutte av et ben enda!

Fight Exclusive Night 8 og motstander Albert Odzimkowski

- Jeg gleder meg og polske MMA-fans er litt galere enn vanlige MMA-fans, så det blir gøy! Men, jeg ser helst at jeg holder meg unna dommerne denne gangen! Jeg vet ikke så mye om organisasjonen, men det er en mye større galla enn den jeg var på sist. Det blir gøy å kjenne på trykket!

Albert Odzimkowski er en bra fighter og har en record på 7-2. Han har en del seire via submission og er glad i å slugge litt - så det blir en rå fight!

Frem mot kampen kommer jeg nok til å flytte litt på meg i en liten periode for å få skikkelig sparring, men hvor vet jeg ikke enda.

Tusen takk til alle som følger med meg, og ekstra takk til Betsafe, CombatCorner, Gymgrossisten og Team Viking Bygg for å gi meg muligheten til å følge drømmen!