Emil Meek: "Seieren betydde alt!"

Emil "Valhalla" Meek avsluttet MMA-året med nok en meget overbevisende seier da han stoppet Christophe Van Dijck.

Emil "Valhalla" Meek stoppet sin belgiske motstander via TKO i runde to ved Battle of Botnia 2015, og viste nok en gang sine ferdigheter med solid støtte fra sine supprtere som også denne gang ble med på turen.

TKO-seier over Christophe Van Dijck

- Det ble en tøff match, akkurat som jeg trodde det ville bli. Han var sterk, gikk for nedtakninger og gjorde det han skulle. Jeg sa på forhånd til alle som spurte om hvordan jeg kom til å vinne at de kunne spille på seier i andre eller tredje runde på Betsafe. 

Under treningen før kampen så tenkte vi hele tiden at jo lengre kampen går, jo bedre sjanse har jeg til å vinne. Jeg har sinnsykt bra styrke og kondisjon etter treningen min på Magnat med Blake! 

Jeg tapte første runde og slo han ut i den andre runden! Han ble desperat for en nedtakning og ga meg nesten ryggen hvorpå jeg dro han ned på bakken og begynte å straffe han hardt til dommeren stoppet kampen! Seieren betydde alt og nå er jeg på rett vei!
Når det gjelder støtten fra supporterne så har jeg sagt det før, og sier det igjen: Jeg har vunnet mange matcher før, men det kan ikke sammenlignes med de følelsene jeg får nå både før, under og etter kamp.

Nå skal jeg ta meg noen fester og kose meg. Jeg er i Las Vegas nå og skal stå i hjørnet til Andreas Ståhl som går match ved UFC Fight Night 80. Deretter reiser jeg hjem for å ta ferie...og lade opp til min neste kamp som blir i februar eller mars.