Emil Weber Meek: "Det var en tilnærmet perfekt kamp"

Etter en knallsterk seier i Finland ved Cage 32 har Emil Weber Meek allerede nå booket neste kamp, og hans motstander ble i dag gjort kjent.

Emil Weber Meek (6-2, 1 NC) avgjorde kampen mot Kai Puolakka i Helsinki via submission (front choke), og det var stor grunn til norsk feiring i Finland denne oktoberkvelden.

Selve kampen

- Det var en tilnærmet perfekt kamp fra min side. Vi pushet hverandre hardt, ingen gasset ut og vi var to topptrente gladiatorer. No retreat no surrender!


Seiersfølelsen og Hulk Army som ble med til Finland

- Gleden er umulig å beskrive, og bedre enn all rus i hele verden.  Det at så mange ble med på turen forsterket følelsen av å vinne så mye, og jeg gråt nesten når jeg kastet meg ut til gjengen min etter kampen.


Battle of Botnia og nye forberedelser til kamp

- Jeg er i god form, har fokus på neste motstander, skal gjøre ting bedre og fortsette å gjøre meg skarp! Denne gangen reiser jeg til Umeå for å trene med blant annet Andreas Ståhl og Tor Troeng! 

Emil Weber Meek går sin neste kamp ved Battle of Botnia i Umeå 28. november, og i dag ble det annonsert at hans motstander er belgiske Christophe Van Dijck (7-1).

Du kan spille på kampene hos Unibet: