Det norske MMA-landslaget: Rama Jegatheesan

Rama Jegatheesan er klar for å representere Norge.

MMA Norway presenterer det norska MMA-landslaget 2015/16

Rama Jegatheesan ( - 61,2 kg, Oslo Fight Center )

- Jeg har trent grappling i snart fem år, og MMA i to år. Jeg har gått to MMA-kamper og min record er 1-1. Oslo Fight Center er en utrolig bra klubb som holder et høyt nivå. Jeg får veldig mye god hjelp fra erfarne og dyktige utøvere, og Thomas Hytten som er en utrolig bra coach.

Det å kunne representere Norge synes jeg er utrolig stort, og som en av få MMA-utøvere  fra Oslo øst fikk jeg ekstremt mye oppmerksomhet her i groruddalen. Det synes jeg er morsomt, men jeg er med først og fremst for å vise hva jeg kan, og når alt kommer til alt så leker jeg ikke fighter.

Jeg vil si at jeg er ganske rask, har god kondisjon og bra rekkevidde i min vektklasse.  Jeg satser hovedsakelig på å få folk ned i bakken, og når jeg får de ned dit så varer ikke kampen så lenge! Min første landskamp blir 19. november i EM, men jeg vet foreløpig ikke hvem jeg skal møte. 

Jeg har lyst til å gå over til profesjonell neste år, og jeg legger altfor mye inn i det her til at det kun er en hobby.