Det norske MMA-landslaget: Eric Mambo

Eric Mambo er klar for å representere Norge.

MMA Norway presenterer det norske MMA-landslaget 2015/16.

Eric Mambo ( - 70,3 kg, Skien Fighter Klubb )

- Jeg har trent MMA i to år, men har foreløpig ikke gått noen kamper. Jeg trener boksing, krav maga, fribryting og muay thai 4-5 ganger i uken hos Skien Fighter Klubb. Det er alltid noe nytt å lære, og det er spennende hver uke.

Landslagsuttaket var hardt og slitsomt, men samtidig veldig givende. Jeg fikk masse erfaring fra det, og fikk se hvor hardt jeg kan presse meg selv både fysisk og mentalt. Det motiverte meg veldig da jeg fikk vite at jeg kom med på landslaget, og da visste jeg at dette er mitt talent! Jeg var sytten år når uttaket ble gjennomført og ble atten år for et par måneder siden, så jeg er yngst på landslaget.

Målet mitt er UFC, hvor jeg både skal ta og holde beltet. Jeg skal bli kjent som den beste MMA-fighteren i verden! Jeg har veldig stor tro på meg selv, og jeg tenker alltid at den eneste som kan hindre meg i å nå målet mitt er meg selv.

Min debut for landslaget blir i februar, men jeg vet ikke hvem det blir mot.