Det norske MMA-landslaget: Camilla Mannes

Camilla Mannes er klar for å representere Norge.

MMA Norway presenterer det norske MMA-landslaget 2015/16

Camilla Mannes ( - 61,2 kg, Karmøy MMA )

- Jeg har trent BJJ i snart fire år, og boksing/MMA de to siste. Jeg har gått flere kamper i BJJ og har to gull, to sølv og en bronse fra EM i No-Gi. Jeg har også gått en thaiboksing kamp (D-klasse) som jeg tapte på poeng. I mai i år gikk jeg min første og eneste MMA-kamp som jeg vant på poeng. 

Her på gymmet er vi egentlig bare to stykker som trener MMA da de fleste andre trener BJJ og kickboksing, men MMA har blitt litt mer populært i det siste. Vi har et godt miljø og jeg trives veldig godt. Det er mitt andre hjem. Det er veldig stas å bli tatt med på landslaget og få representere Norge. Det er herlig når den harde treningen lønner seg, og jeg håper at jeg også kan bidra med å dra flere kvinner til sporten.

Min første landskamp blir i EM og jeg vet at det er seks utøvere i min klasse. Jeg tar en kamp av gangen, og så lenge jeg synes det er gøy og det gir meg spenning så kommer jeg til å fortsette. Hvis jeg gjør det bra i amatør i år, og fortsatt er giret så kan det godt hende at jeg prøver meg i en kamp som profesjonell.

Jeg ønsker å få takke naprapaten min Patrik Ernholm som jeg går til en gang i uken. Han hjelper med alt fra massering av muskelknuter, akupunktur og knekking. Jeg hadde ikke klart å holde meg i så god form og være skadefri uten han. Han er fra naprapatlandslaget og holder til i Haugesund.