Det norske MMA-landslaget: Andreas Syse Wallum

Andreas Syse Wallum er klar for å representere Norge.

MMA Norway presenterer det norske MMA-landslaget 2015/16.

Andreas Syse Wallum ( -70,1 kg, MMA Trondheim)

- Jeg har trent MMA helt fra nybegynner nivå uten noen annen erfaring fra kampsport. Jeg har trent morgen og kveld i tre år, og har gått to merkekamper som endte med en seier og ett tap. Jeg trener på MMA Trondheim som er norges største rene MMA-klubb, hvor man kan komme som man er. Nivåene er fra nybegynner og opp til et eget konkurranseparti, og her er det dyktige og reflekterte instruktører som tilbyr topp kompetanse på alle områder.

Min opplevelse av å trene på MMA Trondheim er utelukkende positiv. Her møter du en gjeng fra alle samfunnsklasser som liker å lære, utfordre og presse hverandre til å bli bedre. Det er høyt under taket og mye god stemning!

Uttaket til landslaget var en veldig god opplevelse hvor man fikk vist alle aspektene av MMA, det man er god på og ikke minst det man var dårlig på. Det ble lagt vekt på at det skulle være god stemning og lagfølelse allerede da. Det er en ære å kunne representere Norge i MMA.  Det å kunne ta del i noe så stort er noe jeg stiller meg veldig ydmyk til, og det gir mer motivasjon, til og med når motivasjonen allerede er på topp.

Min ambisjon med MMA er hele tiden å utvikle meg som utøver og ta et mål av gangen ettersom mestringen kommer. Jeg har "hårete" mål som å gå proff, men først ligger EM foran meg etterfulgt av noen flere kamper og til slutt VM. Jeg tar et mål av gangen og fokuserer hundre prosent på det som er foran meg.

Jeg vil beskrive meg selv som en som er lærevillig, fokusert og som aldri har en unnskyldning til å gi opp. Det kan vel tenkes at jeg er en "grinder".

Min første landskamp blir i Europamesterskapet 19. november, som arrangeres i Birmingham, England.  Jeg har ikke fått motstander enda da det trekkes av det internasjonale MMA-forbundet kvelden før det hele starter.

EM finner sted i Birmingham, og starter 19. november.