Thomas Robertsen: "Kampen kan ikke komme raskt nok!"

Thomas Robertsen forbereder seg til kamp ved BCMMA 13 i desember.

Thomas Robertsen møter Jacek Toczydlowski ved BCMMA 13 som finner sted i England 5. desember, og er klar for kamp.

- Nå har jeg hatt en lang pause siden min forrige kamp i juni. Jeg pådro meg en skade i hånden i den kampen, men er nå hundre prosent frisk igjen. Jeg har trent mye styrke siden min forrige kamp, og jeg har også fokusert mye mer på bryting og ferdigheter på bakken. 

Jeg føler at jeg har blitt raskere, sterkere og mer allround nå enn tidligere. Min neste kamp blir første gang jeg går ned en vektklasse, og jeg skal kjempe i weltervekt (-77kg).  Tidligere har jeg konkurrert i -84kg og -80kg. Forberedelsene til kampen mot Toczydlowski går veldig bra. Jeg har trent veldig lenge nå og ventet på denne kampen. Jeg gleder meg virkelig til å gå kamp denne gangen og kampen kan ikke komme raskt nok!

Nå har jeg gjort nesten all min trening hos Chris Ngo på Sarpsborg Chi MMA, og dette er første gang jeg har gjort nesten all min trening der før en kamp. Jeg får god oppfølging av coach Chris og mye god trening og sparring med mine treningsvenner på Chi MMA.

Jeg vet at motstanderen min ved BCMMA 13 opprinnelig kommer fra Polen, men at han nå trener på Team Titan som er klubben til UFC-fighter Brad Picket. Han er både bokser, bryter, utrolig tøff og en Cage Warriors veteran. Han er absolutt min tøffeste motstander hittil, og det skal bli godt å få testet seg skikkelig. 

Jeg må bare gå inn og gjøre mitt beste, så får vi krysse fingrene for at det er jeg som får hevet hånden etter kampen. 

PS - BCMMA 13 streames live på MMA Norway, og du kan se kampen til Robertsen her lørdag 5. desember!