Solid seier for Christoffer Darre i England

Christoffer Darre stoppet Danny Joel via TKO i første runde ved BCMMA.

Etter å ha forberedt seg til kamp ved både Frontline Academy og AKA Thailand stoppet Christoffer Darre sin motstander Danny Joel via TKO, og tok samtidig med seg et belte hjem til Norge.

- Treningsleiren min var hovedsakelig på Frontline Academy under Jack Hermansson og Mohsen Bahari, men jeg hadde også trent to måneder ved AKA i Thailand før jeg flyttet inn til Oslo. Selve kampen mot Danny Joel gikk ganske fort, og treneren min Chris Ngo (Sarpsborg Chi) hadde studert min motstander og laget en gameplan som det for meg bare var å følge. Heldigvis for meg så endte det med seier.

Det var veldig ålreit å få med seg et belte hjem, og jeg hadde et veldig fint opphold i England med foreldre og venner som støttet opp. Det er gøy å vinne kamper uansett om det omhandler et belte eller ikke.


Veien videre

- Det neste for meg nå er å fortsette å utvikle meg og ha det gøy med trening. Jeg har planlagt en kamp rundt februar hvor jeg har blitt lovet en tøff motstander, men oppkjøringen er fremdeles litt langt unna. I mellomtiden fokuserer jeg på trening og sjokolade!

Jeg vil gjerne takke Chris Ngo og Thomas Robertsen fra Sarpsborg Chi, Jack Hermansson, Mohsen Bahari og Simeon Thoresen fra Frontline Academy, samt alle de som fulgte med til England.

Du kan spille på kampene hos Unibet: