Emil Weber Meek: "Jeg har hatt en utrolig bra oppkjøring"

12168208_10153619649601142_1792205474_o.jpg

 

All den harde treningen er unnagjort, og Emil Weber Meek er klar for å møte Kai Puolakka ved Cage 32 i Finland.

Cage 32 finner sted i Helsinki 23. oktober, og Emil sin motstander er tidligere tittelholder i organisasjonen. Kai Puolakka har tapt sine to siste kamper, men med seksten kamper (11-5) i sin proffkarriere er det en rutinert fighter som Emil Weber Meek (5-2-1, 1 NC) nå skal møte.

Etter en vill kamp mot Albert Odzimkowski i juli får Emil nå en rask retur til buret, og ikke minst muligheten til å sikre seg en viktig seier i Finlands største MMA-organisasjon.

Hva vet du om Cage og din motstander Kai Puolakka?

- Har dere ikke google!? Cage er Finlands største organisasjon og har holdt 31 stevner før dette. Dette er bra saker! Kai Puolakka er en tøff fighter, veldig god kondisjon, jobber hele tiden og har masse erfaring. Det er slike matcher man må ta for å komme seg noen vei i denne sporten. Jeg kunne dratt til England og sparket tomatbokser til jeg var 10-0, men jeg velger å gå denne veien!

Allerede før jeg hadde gått den forrige matchen min så var denne booket. Det er veldig deilig å gjøre det slik, sånn at man får hvilt smart før treningen starter igjen.  Etter forrige kamp fikk jeg en tur til Dublin med familien, leide karaoke anlegg med gutta på Team Top Gun på MMA Trondheim og sang hele natta! Så var det tilbake i rutine igjen.

Forberedelser til kamp

- Jeg har vært her ved Frontline Academy i fire uker å trent, og det er et skyhøyt nivå her med veldig mange fightere i min vektklasse. Jeg har hatt en utrolig bra oppkjøring her, og har også startet et samarbeid med Magnat Center til den fysiske delen. Jeg har hatt 12 økter i uka, og jeg tror at jeg aldri har kjent meg bedre! De to siste ukene har vært helt perfekte, og jeg er klar for krig!

Mange supportere blir med til Finland

- Ja det er helt rått. Jeg har egentlig aldri skjønt at folk vil være med for å se, så derfor har jeg vært dårlig til å dra i gang sånne ting selv. Jeg ble veldig glad når folk viste interesse, og alle som blir med skal få Hulk-skjorter fra Betsafe! Det er helt rått at de blir med. Vi er kanskje ikke så mange nordmenn, men vi skal brøle som 1000 mann!

Jeg vil takke alle som støtter meg og tror på meg, sammen skal vi få Norge på MMA-kartet igjen. Jeg vil også takke mine sponsorer Betsafe, Gymgrossisten og Combat Corner for alt de gjør for meg.

Du kan spille på kampene hos Unibet: